Ledande befattningshavare

Innehav per den 31 december 2020.

George Thaw
George Thaw

Befattning: VD för FRISQ Holding AB och dotterbolag FRISQ AB (Tillförordnad)

George har stark erfarenhet av att skapa och driva tillväxt såväl organiskt som genom M&A för att driva och växa SaaS-bolag globalt inom och utanför hälso- och sjukvårdssektorn. Han har utvecklat och framgångsrikt rullat ut hållbara affärsstrategier genom att nyttja tvärfunktionella dynamiska och breda geografiska team i de högprofilerade organisationer där han har haft ledande befattningar som bl a., Head of European Service Business, och Global Head of Product Support Services för Microsoft Corp; VD för Arctic Slope Regional Corp i Alaska; COO för SAP UK och Irland; Global VD för Advanced Health & Care; VD för medicinteknikbolaget Fuel 3D.

Tillträdesår nuvarande befattning: 2020
Utbildning: BA (Hons) i affärsjuridik och marknadsföring från Strathclyde University, UK
Aktieinnehav i Bolaget: 0
Teckningsoptioner: 0

Eriksoo
Rain Eriksoo

Befattning: Chief Revenue Officer

Rain har över 15 års erfarenhet från ledande befattningar i internationella MedTechbolag. Han är välmeriterad ledare med påvisad förmå-ga att driva lönsamhet, internationell expansion och förändringsprocesser. Innan FRISQ har han bl a varit VP Global Sales, Siemens Life Support Systems; CEO, Tunstall Nordic, CEO, Cavidi Care; Business Unit Director,Mawell E-Health Systems.

Utbildning: Master of Science in Chemical Engineering; Lunds Universitet
Teckningsoptioner: –
Aktieinnehav: –

Patrik_Mattsson
Patrik Mattsson

Befattning: Customer Success Manager (CSM) Sverige

Patrik har en lång erfarenhet av digitaliseringsfrågor och ledarskap i hälso- och sjukvården. Han har tidigare bland annat varit enhetschef inom vård och omsorg, e-Hälsa, digitalisering i Västra Götalandsregionen.

Tillträdesår nuvarande befattning: 2018
Utbildning
: Studier i IT-Management vid Göteborgs universitet. Kurser inom ledarskap och projektledning.
Aktieinnehav i Bolaget: 1 853
Teckningsoptioner: 50 000

Annika Muskantor FRISQ
Annika Muskantor

Befattning: CFO

Annika har bred finansiell erfarenhet och har under de senaste 20 åren arbetat som interim-CFO med fokus på affärsutveckling i såväl noterade och onoterade bolag bl a Bisnode, eBay, Sobi, MMG Turner Broadcasting, Zodiak Media och Scienta Omicron.

Tillträdesår nuvarande befattning: 2019
Utbildning
: B.A.S in Economics and German från Northwestern University, Chicago (double Honors Student), USA; MBA från Kellogg Graduate School of Management I Chicago, USA.
Aktieinnehav i Bolaget: 0
Teckningsoptioner: 0

Casper Winsnes FRISQ
Casper Winsnes

Befattning: Chief Innovation Officer

Casper har extensiv erfarenhet av att bygga och utveckla innovativ mjukvara för vården. Under de senaste 12 åren har han ansvarat för utvecklingen av projekt som Nationell Patientöversikt 2 (NPÖ2) och Mina Vårdflöden, som utvecklade en gemensam nationell invånar- och vårdgivartjänst för att visa historisk vårddata via den nationella tjänsteplattformen. Casper har en bakgrund från bland annat Chorus, Vattenfall och Gartner.

Tillträdesår nuvarande befattning: 2019
Utbildning: Företagsekonomi, Stockholms Universitet
Aktieinnehav i Bolaget: 65 000 (indirekt via bolag)
Teckningsoptioner: 150 000 (eget och närståendes innehav)

Elleby
Peter Elleby

Befattning: Chief Technical Advisor

Peter var tidigare teknisk chef för Anatwine, inte-grationsplattform för e-handel som förvärvades av Zalando. Han var även CTO för Greenlight, en av de största oberoende digitala byråerna i UK, VP för Engineering för Touch Clarity (förvärvat av Omniture och Adobe), styrelseleda-mot i Qubit, samt CTO och CIO för Powa Technologies, ett enhörningsföretag inom betalteknik i UK.

Utbildning: Master of Science in Engineering – Danmarks Tekniske Højskole och Brunel University London.
Teckningsoptioner: –
Aktieinnehav: –