Ledande befattningshavare

Innehav per den 31 december 2019.

George Thaw
George Thaw

Befattning: VD för FRISQ Holding AB och dotterbolag FRISQ AB (Tillförordnad)

George har stark erfarenhet av att skapa och driva tillväxt såväl organiskt som genom M&A för att driva och växa SaaS-bolag globalt inom och utanför hälso- och sjukvårdssektorn. Han har utvecklat och framgångsrikt rullat ut hållbara affärsstrategier genom att nyttja tvärfunktionella dynamiska och breda geografiska team i de högprofilerade organisationer där han har haft ledande befattningar som bl a., Head of European Service Business, och Global Head of Product Support Services för Microsoft Corp; VD för Arctic Slope Regional Corp i Alaska; COO för SAP UK och Irland; Global VD för Advanced Health & Care; VD för medicinteknikbolaget Fuel 3D.

Tillträdesår nuvarande befattning: 2020
Utbildning: BA (Hons) i affärsjuridik och marknadsföring från Strathclyde University, UK
Aktieinnehav i Bolaget: 0
Teckningsoptioner: 0

Patrik_Mattsson
Patrik Mattsson

Befattning: Customer Success Manager (CSM) Sverige

Patrik har en lång erfarenhet av digitaliseringsfrågor och ledarskap i hälso- och sjukvården. Han har tidigare bland annat varit enhetschef inom vård och omsorg, e-Hälsa, digitalisering i Västra Götalandsregionen.

Tillträdesår nuvarande befattning: 2018
Utbildning
: Studier i IT-Management vid Göteborgs universitet. Kurser inom ledarskap och projektledning.
Aktieinnehav i Bolaget: 0
Teckningsoptioner: 50 000

Annika Muskantor FRISQ
Annika Muskantor

Befattning: CFO

Annika har bred finansiell erfarenhet och har under de senaste 20 åren arbetat som interim-CFO med fokus på affärsutveckling i såväl noterade och onoterade bolag bl a Bisnode, eBay, Sobi, MMG Turner Broadcasting, Zodiak Media och Scienta Omicron.

Tillträdesår nuvarande befattning: 2019
Utbildning
: B.A.S in Economics and German från Northwestern University, Chicago (double Honors Student), USA; MBA från Kellogg Graduate School of Management I Chicago, USA.
Aktieinnehav i Bolaget: 0
Teckningsoptioner: 0

Casper Winsnes FRISQ
Casper Winsnes

Befattning: Chief Innovation Officer

Casper har extensiv erfarenhet av att bygga och utveckla innovativ mjukvara för vården. Under de senaste 12 åren har han ansvarat för utvecklingen av projekt som Nationell Patientöversikt 2 (NPÖ2) och Mina Vårdflöden, som utvecklade en gemensam nationell invånar- och vårdgivartjänst för att visa historisk vårddata via den nationella tjänsteplattformen. Casper har en bakgrund från bland annat Chorus, Vattenfall och Gartner.

Tillträdesår nuvarande befattning: 2019
Utbildning: Företagsekonomi, Stockholms Universitet
Aktieinnehav i Bolaget: 50 000 aktier indirekt via bolag
Teckningsoptioner: 100 000