Nyheter

oktober, 2017

Nu presenterar vi talarna för våra två FRISQ Care-evenemang i oktober

Som tidigare kommunicerats kommer vi under oktober att hålla två event, ett i Stockholm och ett Göteborg, för inbjudna vårdgivare och beslutsfattare inom vården. Upplägg och talare för eventen är nu klara.

Snart är den här – första versionen av FRISQ Care!

Snart är den här, första versionen av FRISQ Care - tjänsten som möjliggör för vårdgivare att arbeta mer personcentrerat. För att uppmärksamma det kommer vi under oktober att hålla två event, i Stockholm respektive Göteborg, för vårdgivare och beslutsfattare inom vården.
juli, 2017

FRISQ ordnade seminarium i Almedalen – ”Så räddar patienten vården – med digitala tjänster bygger vi en patientcentrerad vård, från start till slut”

Den 4 juli hade vi vårt Almedalsseminarium där vi diskuterade hur patienten kan rädda vården och för första gången gav en förhandsvisning av FRISQ:s nya tjänster som lanseras i höst. Intresset var enormt med över 140 nyfikna personer på plats! Stort tack alla som kom förbi och diskuterade, frågade och lyssnade. Bättre start på sommaren kunde vi inte fått!

Sommarhälsning från FRISQ

Tiden går fort och snart går vi in i sommaren efter en otroligt händelserik vår. Innan ni går på semester vill vi ta tillfället i akt att berätta lite mer om vad som händer på FRISQ och introducera er till den spännande produkt vi nu utvecklar.
maj, 2017

FRISQ anordnade seminarium på temat ”Nu händer det!” och presenterade FRISQ Care

Måndagen den 8 maj anordnade FRISQ ett seminarium på temat ”Nu händer det!” och bjöd in till diskussion om hur personcentrerade digitala tjänster kan skapa värde för vården och patienten.

Intervju i Voister: Frisq lanserar interaktiva vårdplaner

Vår VD Martin Irding pratade med Voister om FRISQ Care, en ny it-plattform som samlar patienters journaler, vårdhistorik och vårdplaner under samma paraply - och gör datan tillgänglig för alla olika vårdinstanser.
april, 2017

Artikel i Dagens Apotek om Reumatiker-appen

FRISQ nu har lanserat vår första app tillsammans med Reumatikerförbundet, Sveriges största patientförening.
mars, 2017

Nya modeller för ökad samverkan i vård-Sverige

Vår VD Martin Irding gör ett gästspel på Forum för Health Policy's blogg i diskussion om effektiv samordnad vård och omsorg. 
februari, 2017

FRISQ förvärvar internationellt uppmärksammad digital teknikplattform och storsatsar

FRISQ förvärvar ny teknik för patientcentrerade vårdplaner med systemintegrerad kommunikation och informationsutbyte mellan patienten, vården och forskningen. Teknikplattformen har utvecklats inom Karolinska Institutet med professor Martin Ingvar som huvudman och är resultatet av mångårig forskning baserad på beteendevetenskap, klinisk verksamhet och mjukvaruutveckling.

Unikt samarbete mellan Apotea och FRISQ med gratis hemleverans när det passar dig

Från och med idag kan du välja Apotea, Sveriges ledande nätapotek, i FRISQs plattform för hälsotjänster och få gratis hemleverans när det passar dig! Erbjudandet omfattar gratis budleverans i stora delar av landet och dessutom erbjuds FRISQ kunder 10% rabatt på allt receptfritt i Apotea´s sortiment.