Nyheter

december, 2020

Månadsbrev december 2020

Bäste aktieägare i FRISQ,I takt med att vi närmar oss 2021 ser många fram emot att sätta punkt för 2020. Vår planet drabbades av den värsta pandemin på 100 år, vilken medförde otaliga tragedier och mängder sjuka och avlidna människor. De flesta av av oss känner någon som blivit sjuk och kanske t o m inlagd på sjukhus. Låt oss ha det perspektivet i åtanke när vi nu summerar det gångna året.Som del av sjukvårdssektorn har Covid-19 också haft en avsevärd påverkan på FRISQ:s verksamhet. Den globala h...

Månadsbrev: november 2020

November månad förde med sig flera positiva förändringar. FRISQ utökade sitt samarbete med Capio och signerade ett avtal med Capio Ortopedi, samt började investera i Storbritannien för att möta efterfrågan på denna signifikanta marknad.
november, 2020

Månadsbrev: oktober 2020

Oktober var en intensiv månad för FRISQ med en riktad nyemission, förändringar i styrelsen och fördjupat samarbete med Capio, ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag.

Dagens PS: Så ska nytt kapital få fart på Frisqs affärer

Artikel hämtad från Dagens PS.  Nasdaq First North-listade Frisq ska ta in 79 Mkr i en riktad nyemission. Bolaget har den senaste tiden tecknat en serie intressanta ramavtal där kunderna ska införa bolagets lösning för att bland annat integrera och möjliggöra att olika  journalsystem ska kunna kommunicera med varandra.  Nytillträdde VD:n George Thaw berättar för Dagens PS hur pengarna ska användas för att Frisq ska kapitalisera på ramavtalen.   Kan du enkelt beskriva vad gör Frisq och vad skapar ni...
oktober, 2020

Månadsbrev: september 2020

Månaden som gått har varit intensiv för FRISQ. Bolaget har, tillsammans med Karolinska Institutet och Sahlgrenska Universitetssjukhuset, formellt tilldelats ett innovationsprojekt av innovationsmyndigheten Vinnova. Den interna omstruktureringsprocessen, som syftar till att maximera agilitet och säkra interna kompetenser som är anpassade efter marknadens föränderliga behov, fortsätter som tidigare indikerat.
augusti, 2020

FRISQ augustibrev – Möt vår nya VD

Medan många har varit på sommarsemester har spännande saker hänt på FRISQ. George Thaw, med mer än 30 års erfarenhet av att bygga snabbväxande, internationella hälso- och teknikföretag, har axlat rollen som VD på interimbasis. I denna månads nyhetsbrev lär vi känna honom lite bättre.
juli, 2020

Nyhetsbrev: Juni 2020

När nu sommaren och semestertider snart är här kan vi se tillbaka på sex månader som varit fulla av förändring, oförutsägbarhet och oväntade utmaningar – men också månader av framsteg och viktiga resultat. Med juni bakom oss vill vi i månadens nyhetsbrev skriva något längre för att ge ett par reflektioner om det halvår som gått. Framsteg i en värld av osäkerhet För juni kan vi konstatera att vi avslutar månaden med en höjdpunkt i och med undertecknandet av ett avtal med Region Skåne. Det innebä...
juni, 2020

Ryggkirurgiskt Centrum implementerar FRISQ Care i hela verksamheten

Ryggkirurgiskt Centrum (RKC), som under 2019 tecknade avtal med FRISQ för att i ett första skede optimera omhändertagandet av patienter inför och efter operation, meddelar nu att de inom ramen för samma avtal påbörjat implementeringen av FRISQ Care i samtliga processer.

FRISQ i nytt avtal med ytterligare en psykologverksamhet

FRISQ inleder ett nytt samarbete med bolaget Moment Psykologi. Samarbetet innebär att Moment Psykologi kommer att implementera det digitala verktyget FRISQ Care i verksamheten med start i juni i år.
maj, 2020

Månadsbrev: maj 2020

När vi nu närmar oss juni och sommaren är det ingen vanlig vår vi lämnar bakom oss. Coronapandemin har satt sina spår i alla branscher men vården har självklart påverkats särskilt. Hur det påverkat FRISQs verksamhet skrev vi senast om i en operationell uppdatering i slutet av april, men i tider av ständig förändring känner vi oss också måna om att öka transparensen och kommunikationen mot er som följer bolaget ytterligare.

FRISQ Care börjar användas hos vårdbolaget TioHundra inom Region Stockholm

Vårdbolaget TioHundra AB blir den första offentliga vårdgivaren i Region Stockholm att börja använda FRISQ Care.
februari, 2020

Inbjudan till FRISQ:s kapitalmarknadsträff den 13 februari

Den 13 februari mellan klockan 12:00-14:00 anordnar FRISQ en kapitalmarknadsträff om FRISQs pågående företrädesemission, vårdkrisen och vilken roll FRISQ kan spela för att avlasta, effektivisera och förbättra framtidens vård. Plats: Helio GT30, Grev Turegatan 30 När: kl 12:00-14:00, 13 februari 2020 (lunch mellan 12:00-12:20) Anmälan: https://frisq-cmd.confetti.events/ Schema: 12:00-12:20 Lunch och mingel 12:20-12:30 FRISQs grundare och ordförande Mats Lindstrand hälsar välkomna, ger en nulägesa...